Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.83

BETANO

E zi plină de meciuri tari, dar eu am ales 3 dintre ele pe care le voi combina pe un bilet cu miza 5/10.

FCSB începe să producă rezultate sub comanda lui Bogdan Argeș-Vintilă, antrenor cu școala Hagi și mare fan Guardiola. CFR Cluj ar putea avea probleme din cauza programului încărcat și este posibil să vedem modificări în formula de start.

cota2.ro

PARIAZĂ AICI CU MARJĂ 0% PE FCSB VS CFR CLUJ

FC Sevilla merge bine și în campionat, dar și în Europa, iar în acest sezon are ca obiectiv să termine pe loc de Champions League, aspect destul de plauzibil. Real Madrid vine după umilința de la Paris, iar trupa lui Zidane încasează goluri pe bandă rulantă: nu a scăpat cu plasa intactă la niciunul din cele 5 meciuri oficiale din acest sezon. Sevilla nu a pierdut acasă cu Real Madrid în ultimele 5 meciuri oficiale, câștigându-le pe toate cele 4 de campionat!

AICI ai 322 de pariuri disponibile pentru SEVILLA vs REAL MADRID

PSV Eindhoven este neînvinsă în ultimele 50 de meciuri disputate pe propriul teren! Ultima înfrângere în fața propriilor suporteri a venit în Septembrie 2016 când a pierdut cu 1-0 în fața lui Feyenoord. Ajax nu a marcat și implicit nu a câștigat în niciuna din ultimele 3 deplasări la PSV, pierzând ultimele 2 dispute cu 3-0. Ajax a avut o zi în plus de odihnă pentru acest meci, dar într-un astfel de derby nu contează așa de mult.

AICI poți paria pe statistici la partida PSV vs AJAX



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
1X
Cota
1.50
Sevilla vs Real Madrid
Pronostic:
1X
Cota
1.53
PSV Eindhoven vs Ajax
Pronostic:
1X
Cota
1.67
Cota finala: 3.83
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro