Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.30

Superbet

Prieteni, haideți să încercăm azi un bilet format din 3 meciuri cu opțiunea de pariere SAU/SAU disponibilă exclusiv în oferta Superbet.

Trabzonspor, una dintre cele mai generoase echipe din Turcia în acest sezon la capitolul medie de ocazii per meci, se deplasează la Sivasspor. Ambele echipe au bifat GG sau 3+ în cele 4 etape disputate în acest sezon.

cota2.ro

Aceeași opțiune de pariere o voi folosi și la partida dintre Wolfsburg și Hoffenheim, chiar dacă doar Wolfsburg a bifat până acum acest aspect în toate cele 4 etape disputate, iar Hoffe doar în 2. Totuși, ultimele 5 partide directe dintre cele două au produs goluri de ambele părți SAU minim 3 per total.

La Ovidiu se va deplasa Poli Iași, echipa revelație a începutului de campionat, dar elanul s-a cam stins pentru moldoveni, care nu au mai câștigat în ultimele 3 etape. Voi miza pe selecția I1 sau II1, ceea ce înseamnă că Viitorul trebuie să câștige minim o repriză pentru a bifa meciul pe bilet.

Aceste opțiuni sunt disponibile doar la SUPERBET! Deschide AICI un cont online la Superbet și încasează BONUSUL de 500 de Lei!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sivasspor vs Trabzonspor
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Wolfsburg vs Hoffenheim
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.33
Viitorul vs Poli Iași
Pronostic:
I1 sau II1
Cota
1.31
Cota finala: 2.30
Profit: 9.10
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro