Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.14

BETANO

Zwolle vs PSV Eindhoven

PSV Eindhoven a câștigat ultimele 9 meciuri consecutive disputate împotriva lui Zwolle, iar 8 dintre acestea au produs minim 3 goluri pe tabelă, chiar minim 4 în 7 dintre ele. Diferența dintre cele două este mare din punct de evdere valoric și cred că PSV își va face treaba, ca de obicei, producând și spectacol.

cota2.ro

Lecce vs AS Roma

Ultimele 3 meciuri din serie A ale nou-promovatei Lecce au produs minim 3 goluri, iar Roma a marcat minim 2 în ultimele 8 directe. S-au marcat minim 3 goluri în 7 din ultimele 8 întâlniri dintre cele două combatante de azi.

Clinceni vs FCSB

FCSB se va deplasa astăzi la Călărași pentru a susține meciul cu Academica Clinceni, practic nu există avantaj al terenului propriu pentru ”satelitul” FCSB -ului. Jucătorii împrumutați de FCSB la clubul ilfovean nu vor avea drept de joc astăzi. Să mai descoperim oare astăzi vreun...Bunică?

Dusseldorf vs Freiburg

Partida dintre Dusseldorf și Freiburg etalează un scenariu ideal pentru over, cu o echipă gazdă în foame de puncte și o echipă oaspete cu un parcurs foarte bun în acest start de sezon, care poate scăpa foarte ușor pe contre. Statisticile sunt și ele de partea noastră: s-au marcat minim 3 goluri în 15 din ultimele 17 meciuri disputate de Dusseldorf în Bundesliga, la fel ca în ultimele 6 deplasări consecutive ale lui Freiburg. Ambele echipe au marcat în toate cele 5 meciuri disputate de Dusseldorf în actualul sezon de Bundesliga, aspect întâlnit și în 3 din cele 5 meciuri ale lui Freiburg.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Zwolle vs PSV Eindhoven
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Clinceni vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.47
Lecce vs AS Roma
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Dusseldorf vs Freiburg
Pronostic:
GG3+
Cota
1.80
Cota finala: 7.14
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro