Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Bayer Leverkusen

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus a condus cu 2-0 la Madrid, dar a trebuit să se mulțumească doar cu un punct după deplasarea pe Wanda Metropolitano. Astăzi va primi vizita lui Bayer Leverkusen, iar favorita este una singură pe hârtie: Juve.

Cristiano Ronaldo a marcat 26 de goluri în 24 de meciuri în Champions League împotriva echipelor din Germania, cel mai bun bilanț al vreunui jucător împotriva unei anumite țări în această competiție. Dacă Ronaldo va înscrie și azi, Bayer Leverkusen va deveni cel de-al 35-lea club împotriva căruia portughezul înscrie în Champions League. (AICI ai cota 2.10 pentru gol marcat Ronaldo)

cota2.ro

Din tabăra gazdelor vor absenta Alex Sandro, Danillo, Chiellini, Douglas Costa și Pjaca, însă oaspeții nu se vor putea baza pe Bailey, iar Bellarabi este incert.

Evoluția cotelor

Solistul pe gazde a fost deschis pe 19 septembrie la o cotă de 1.35, cum era de așteptat, însă pe măsură ce în tabăra lui Juve au început să apară indisponibilități, cota a început să crească.

Solistul pe oaspeți a fost deschis la cota cea mai mare 9.25 de această casă de pariuri, dar a scăzut până la valori sub 6.00 în anumite case, în timp ce X-ul a fost deschis la 5.00, iar acum se găsește undeva pe la 4.00.

Suma de bani tranzacționată în bursa de pariuri sportive Betfair Exchange la ora 10.00 dimineața, deci cu 12 ore înainte de kick-off, pe piața de rezultat final, este de 220.000 de euro, iar estimările de tranzacționare până la finalul partidei sunt de peste 5.000.000 de euro.

Cota pe Juventus a ajuns la 1.70, cel mai bun preț disponibil în Exchange, și sunt convins că este influențată și de faptul că duminică are deplasare la Inter, pe lângă lista de indisponibili, dar totuși, există destulă calitate în lotul pe care Sarri îl are la dispoziție, pentru a trece de o echipă care a luat-o pe cocoașă în prima etapă de la Lokomotiv Moscova, chiar pe propriul teren.

În cazul de față, reacția pieței ne poate avantaja pentru că putem paria la un preț mult mai bun pe victoria gazdelor, dacă acesta este pronosticul pe care îl preferăm.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro