Ponturi Pariuri Fotbal Slavia Praga U19 vs Borussia Dortmund U19

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, haideți să încercăm un pariu din UEFA Youth League, faza grupelor, acolo unde avem o dispută dezechilibrată între Borussia Dortmund și Slavia Praga.

Diferența de valoare este clar de partea oaspeților, academiile din Germania fiind recunoscute la nivel mondial drept Top Level.

cota2.ro

În prima etapă, tinerii de la Slavia au încasat-o rău de la Inter cu 4-0, în timp ce Dortmund a dat dovadă de spirit de luptă reușind să revină și să întoarcă scorul împotriva unui adversar redutabil: Barcelona. Ce trebuie să reținem din victoria lui Dortmund împotriva Barcelonei este faptul că nemții și-au creat foarte multe ocazii de gol și au punctat foarte mult la capitolul șuturi spre poartă!

Cum au evoluat cotele

Această casă de pariuri este una din cele mai mari la nivel mondial, și este licențiată și în România, iar valoarea la care a deschis solistul pe oaspeți a fost 1.45, azi dimineață la ora 5.04, ajustând rapid la 1.30. La momentul deschiderii cotelor, handicapul asiatic -1.25 în favoarea oaspeților era cotat la 2.08, căzând rapid la 1.74, iar handicapul de -1.5 a căzut din 2.38 în 1.96, urmând căderile din casele de pariuri Asiatice.

Recomandare finală

În condițiile în care overurile sunt la ordinea zilei pentru ambele echipe, eu zic să mergem pe victoria lui Dortmund și peste 2.5 goluri marcate în acest meci, la o cotă de 1.85 disponibilă în SportingBet!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Slavia Praga U19 vs Borussia Dortmund U19
Pronostic:
2 & 3+ goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro