Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.07

Superbet

Prieteni, astăzi voi încerca un bilet format din 4 meciuri cu miza 4/10. Selecțiile de pe biletul meu vin din handbal, baschet și fotbal.

FC Voluntari II vs SR Brașov

cota2.ro

Prea multe despre aceste două echipe nu are rost să vă spun, însă pot să vă asigur că sunt prezent la aproape toate meciurile de pe teren propriu disputate de echipa a doua a lui FC Voluntari în Liga 3, iar golaverajul de 14-18 după 6 meciuri, cu o medie de fix 4 goluri pe meci putea fi foarte bine 20-30 la câte ocazii imense au mai existat în meciurile ilfovenilor, care sunt o echipă ce practică un joc de tip Run-And-Gun.

Anaitasuna vs Bidasoa Irun

După 4 etape, vicecampioana Spaniei are 3 victorii și o singură înfrângere, pe terenul campioanei din ultimii 10 ani, Barcelona. Anaitasuna, de cealaltă parte, are o singură victorie, împotriva ultimei clasate, în rest a luat-o de 3 ori pe cocoașă, ceea ce cred că se va întâmpla și azi. Diferența de valoare este clar de partea oaspeților.

HCM Râmnicu Vâlcea vs Bietingheim

Campioana României debutează azi în Liga Campionilor pe teren propriu împotriva lui Bietingheim. Ambele formații au un parcurs fără greșeală în competițiile interne în acest sezon, dar văd un plus de partea echipei din România. Sala plină, nebunie! 1.62 e SuperCota oferită de Superbet

Alba Berlin vs Zenit St Petersburg

Voi încerca și un pariu ceva mai riscant din Euroliga de baschet. De la gazde vor lipsi Peno, Silva și Mason, în timp ce rușii au investit destul de mult pentru noul sezon, aducând jucători precum Ayon, Pontika, Renfroe, Albicy și Hollins. Eu văd valoarea de partea oaspeților, dar voi miza pe faptul că nu vor pierde la mai mult de 6 puncte diferență.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Voluntari II vs SR Brașov
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Anaitasuna vs Bidasoa Irun
Pronostic:
2
Cota
1.50
Râmnicu Vâlcea vs Bietingheim
Pronostic:
1
Cota
1.62
ALBA Berlin vs Zenit St. Petersburg
Pronostic:
Zenit +6.5 Handicap
Cota
1.47
Cota finala: 5.07
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro