Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs Chindia Târgoviște

BETANO

Partida dintre FC Voluntari și Chindia Târgoviște nu cred că poate stârni interesul prea multor microbiști astăzi, dar pentru pariori poate fi o pâine de mâncat.

Voluntari merge foarte prost, este lanterna roșie a campionatului, iar ultimele 6 etape au reprezentat înfrângeri pe linie cu minim 2 goluri încasate per meci. Este clar că trupa lui Bergodi se află în criză și va căuta cu disperare victoria.

cota2.ro

De cealaltă parte, Chindia vine după două victorii consecutive la Botoșani și acasă cu Astra, dar important este că echipa lui Moldo-Gol joacă fotbal! Totuși...în compartimentul defensiv mai de de furcă!

Pariu posibil cu Bet-Combo

Pariul pe care îl sugerez poate fi jucat doar la BETANO, acolo unde puteți combina mai multe evenimente din cadrul aceluiași meci pe același bilet, cu ajutorul funcției Bet-Combo!

Mizez 3/10 pe o cotă finală de 8.00 astfel:

  • X2 final ✅
  • ambele marchează ❌
  • peste 5.5 cartonașe în meci ✅
  • peste 4.5 cornere FC Voluntari ✅

Vă recomand să vă deschideți un cont la BETANO prin butonul de mai jos (dacă nu aveți) și veți primi în cont un Bonus Dublu Instant la prima depunere! În plus, primiți și 10 zile de acces GRATUIT în grupul Business Tips!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Voluntari vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
Bet Combo - vezi în text selecțiile
Cota
8.00
Cota finala: 8.00
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro