Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.09

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, pentru ziua de miercuri am pregătit trei partide din handbal. Avem echipe implicate în cupele europene, însă toate disputele au o semnificație aparte.


cota2.ro

Saint Raphael și Montpellier se luptau, până în urmă cu ceva vreme, pentru supremație în Franța. Montpellier a rămas în top, însă Saint Raphael o duce rău momentan: înfrângeri pe linie în campionat și calificare cu mari emoții în sferturile Cupei Ligii, după prelungiri, în fața unei divizionare secunde. Montpellier a început senzațional sezonul, cu victorie la Brest și acasă cu Veszprem, printre altele.


Dortmund pune presiune pe Bietigheim și Thuringer în acest sezon, deoarece are o trupă redutabilă, deși foarte tânără. BVB a învins inclusiv pe terenul vicecampioanei Thuringer, la limită, fapt ce confirmă cât de solidă este echipa în acest an. Metzingen are ceva absențe și în plus are un meci foarte important în weekend, cu Copenhaga, în Cupele Europene.


E derby în Polonia, deoarece Wisla și Kielce se întâlnesc. E clar, Kielce are și în acest an echipa mai solidă, iar acest aspect se va vedea pe teren. Campioana en-titre și-a arătat colții în disputa cu Kiel, din Germania, în timp ce vicecampioana a pierdut la Chekhovskie, 23-25.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Saint Raphael vs Montpellier
Pronostic:
2
Cota
1.50
Dortmund vs Metzingen
Pronostic:
1
Cota
1.47
Wisla Plock vs Vive Kielce
Pronostic:
2
Cota
1.40
Cota finala: 3.09
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro