Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

Admira vs Lafnitz


cota2.ro

Un meci de pregătire între doua echipe din același campionat, cel al Austriei, dar din eșaloane diferite. Admira rămâne lanternă roșie în prima liga, în timp ce Lafnitz se afla pe locul 6 în liga a doua.

Ambele au apărări modeste, iar Admira este situata pe primul loc la acest capitol, cu 28 de goluri primite și doar 8 marcate. Ce m a surprins la aceasta echipa este faptul ca a marcat în ultimele 4 din 5 meciuri jucate în prima liga, esuand doar în fata lui Rapid Viena.

Lafnitz e și ea o echipa care marcheza constant asa ca e posibil sa vedem goluri de ambele părți.


Sao Paolo U20 vs Gremio U20


La gazde putem avea parte de goluri încă din primele 20 de minute ale partidei, asa cum au fost în ultimele 3 jocuri ale acestora și, desi au 3 victorii în ultimele 5 jocuri, au primit numai puțin de 7 goluri.

Cum se vede meciul după evoluția echipelor. Sao Paolo e o echipa care marchează mult acasă (14 goluri în 8 meciuri), iar Gremio e o echipa care încasează mult în deplasare (12 goluri primite în 8 etape).

In ultimele 3 jocuri din deplasare s a marcat cel putin un gol în prima repriza, iar aceeași statistica este și în partea gazdelor, asa ca ne putem aștepta la un meci cu goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Admira vs Lafnitz
Pronostic:
3+
Cota
1.52
Sao Paolo U20 vs Gremio U20
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in prima repriza
Cota
1.30
Cota finala: 1.98
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro