Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.45

UNIBET

Belarus - Olanda

”Portocala mecanica” are o echipa foarte buna, iar Belarus nu cred ca le poate pune probleme azi. In meciul cu Irlanda de Nord, Olanda a intors incredibil scorul si a aratat de ce e in stare. Consider ca azi putem vedea o victorie la scor a favoritilor.

cota2.ro

Polonia - Macedonia de Nord

Polonia, cu o victorie cam rezolva calificarea la EURO 2020 din vara viitoare. In meciul tur, Macedonia a cam dominat jocul, insa experienta polonezilor s-a vazut, reusind sa castige cu 1-0. Ma astept si azi la o victorie a gazdelor deoarece e totusi echipa mai valoroasa.

Slovenia - Austria

Austria cam tremura pentru calificare si o infrangere astazi nu prea ar pica bine deloc. Slovenia are echipa buna insa dupa infrangerea din Macedonia sansele la calificare au cam scazut. Ma astept ca oaspetii sa scoata cel putin un egal in acest meci.

Tara Galilor - Croatia

Tara Galilor lupta din greu pentru a prinde un loc la Campionatul European. Vicecampioana mondiala isi poate asigura in mare masura calificarea daca castiga acest meci. In meciul tur, Croatia s-a impus cu 2-1 si cred ca astazi poate scoate cel putin un egal.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Belarus vs Olanda
Pronostic:
Olanda -1.75 AH
Cota
1.79
Polonia vs Macedonia de Nord
Pronostic:
Polonia -0.75 AH
Cota
1.58
Slovenia vs Austria
Pronostic:
Austria +0.25 AH
Cota
1.54
Tara Galilor vs Croatia
Pronostic:
Croatia +0.25 AH
Cota
1.48
Cota finala: 6.45
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro