Două meciuri din ligile inferioare din Anglia

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, dar ce bine stau în clasament...sunt cel mai șmecher din parcare când parcarea e goală :)))))) Azi voi miza pe un bilet format din două meciuri din Anglia, ligile inferioare, specialitatea casei.

Derby County e în formă, iar azi se deplasează la Birmingham. Nu îi văd pe ”berbeci” să plece învinși, ba chiar merge încercat și 2 solist. Doar liderul Wolverhampton a strâns mai multe puncte în ultimele 8 meciuri decât Derby, iar Matej Vydra e pe val cu 14 goluri marcate în actuala stagiune.

cota2.ro

Coborâm două eșaloane până în League 2 și ne aruncăm privirea pe meciul dintre Swindown Town și Forrest Green, care la prima vedere pare de 1 solist, însă mi-e teamă că oaspeții ar putea avea o replică dârză azi, așa că mizez pe varianta cu extra-value de over la goluri. Swindon a încasat minim un gol în 77% dintre meciurile disputate acasă, aspect întâlnit în 92% din meciurile din deplasare ale lui Forrest Green.

Dați și voi un Lika dacă vă place biletul, sau, de ce nu..un dislike dacă nu sunteți de acord cu cele expuse de mine. Astfel utilizatorii își pot forma o părere referitoare la încrederea publicului.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Birmingham vs Derby County
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Swindon Town vs Forrest Green Rovers
Pronostic:
over 2.5
Cota
1.75
Cota finala: 2.33
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro