Ponturi Pariuri Fotbal Rapid București vs Petrolul Ploiești

Superbet

Prieteni, avem meci mare azi în Liga 2, un duel de o rivalitate dusă la extrem între Rapid București și Petrolul Ploiești, partidă cu care ne-am obișnuit foarte mulți ani pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ambele echipe au același obiectiv la finele sezonului: promovarea acolo unde le este locul, în Liga 1! Vom avea un duel între doi antrenori tineri: dacă Pancu are un mare plus în puterea de motivare a jucătorilor, Stoican plusează la capitolul experiență, chiar la nivel de Liga 1.

cota2.ro

Mă aștept la un meci strâns, de luptă, în care cuvântul de ordine va fi prudența.

În acest sens, voi încerca să speculez o cotă bună, din punctul meu de vedere un Value-Bet, deoarece mă așteptam la o cotație mult mai slabă pentru selecția mea.

Superbet oferă cota 1.70 pentru X la pauză sau la final de partidă, ceea ce s-ar traduce prin faptul că bookmakerul acordă 59% șanse acestui pariu (dacă excludem marja casei)

Din cele 19 meciuri disputate de cele două formații în această ediție de campionat, 12 au bifat PSF X -ul (de 7 ori Rapid și de 5 ori Petrolul), ceea ce înseamnă 63%. În acest caz, conform acestei statistici, cota maximă acordată acestei selecții ar trebui să fie maxim 1.58 (dacă nu s-ar aplica nicio marjă).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid București vs Petrolul Ploiești
Pronostic:
PSF X
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro