Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

BETANO

Voi mai încerca un bilet de cota 2.67 format din două selecții care îmi plac ce se desfășoară astăzi.

La derby-ul din Liga Națională de handbal masculin dintre Steaua și Dinamo îmi place foarte mult cota pe minim 4 goluri marcate de extrema stângă a „militarilor”, Gabriel Florea. Fostul internațional are destul de multe mingi aduse în poziție de finalizare, dar mai mult de atât, este opțiunea principală în ceea ce privește executarea loviturilor de la 7 metri, iar într-un astfel de meci ne putem aștepta la destul de multe astfel de situații.

cota2.ro

OBȚINE AICI BONUSUL INSTANT DE 500 DE LEI LA PRIMA DEPUNERE DE LA BETANO

De la 19:30 avem meci tare în Liga 2 între ocupantele locurilor 1 și 3, Turris Turnu Măgurele, respectiv UTA Arad. Diferența este de 6 puncte în favoarea tele-oltenilor, dar UTA are 3 meciuri mai puțin disputate, fiind nevoiți să își reprogrameze 3 etape din cauză că au trimis jucători la loturile naționale de juniori.

Avem o dispută între cele mai bune atacuri din campionat: 22, respectiv 26 de goluri marcate, cu o medie de 2, respectiv 3.25 marcate per meci.

Turris a înscris minim un gol în 13 din cele 14 meciuri oficiale disputate în acest sezon, în timp de UTA a marcat în 10 din 11!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Steaua vs Dinamo
Pronostic:
Florea peste 3.5 goluri
Cota
1.65
Turris vs UTA
Pronostic:
GG
Cota
1.62
Cota finala: 2.67
Profit: 8.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro