Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, teoretic, acest bilet ar trebui să livreze CASH-ul fără prea mari emoții, astfel că îl voi juca folosind o miză de 10/10.

Juventus vs Lokomotiv Moscova

cota2.ro

Juventus este la egalitate cu Atletico în grupă și nu are voie să facă pași greșiți, iar diferența de valoare este clar în favoarea „bătrânei doamne”. Lokomotiv Moscova și-a arătat limitele în fața lui Atletico, pierzând cu 2-0 în runda precedentă.

Portsmouth vs Lincoln City

Portsmouth este la 9 puncte distanță de ocupanta locului 5, Oxford, și la doar un punct deasupra ultimului loc retrogradabil, Wimbledon. Totuși, uitați-vă mai atent la clasament și nu vă speriați de aceste cifre, deoarece Portsmouth are cu 3 meciuri mai puțin disputate. Echipa antrenată de Kenny Jacket etse neînvinsă pe propriul teren în acest sezon, de unde a acumulat 69% din totalul de 13 puncte și nu a pierdut două meciuri la rând din Ianuarie 2019! Referitor la Lincoln City putem remarca faptul că în ultimele 5 etape a înscris doar 3 goluri și a primit 10, iar din ultimele 5 deplasări s-au întors cu un singur punct...mielușei, aș spune...

West Brom vs Barnsley

Cu 9 victorii în ultimele 11 meciuri disputate pe propriul teren, West Brom primește vizita lanternei roșii, Barnsley, din postura de lider în Championship. Bilanțul celor două formații este fix invers până acum în acest sezon: primul loc vs ultimul loc, 7-4-1 West Brom, 1-4-7 Barnsley. Barnsley este cel mai slab oaspete din acest sezon, cu un singur gol marcat și un singur punct adunat de pe terenuri străine în 5 partide! Elevii lui Slaven Bilic sunt neînvinși pe The Hawthorns în acest sezon și au marcat minim 3 goluri în ultimele 3 victorii consecutive înregistrate în fața propriilor suporteri.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs Lokomotiv Moscova
Pronostic:
1
Cota
1.25
Portsmouth vs Lincoln City
Pronostic:
1X
Cota
1.25
West Brom vs Barnsley
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 2.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro