Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.80

Fortuna

Băieți, pentru azi vă propun un bilet de cota 5.80 format din 3 meciuri care se dispută în eșaloanele inferioare din Anglia, iar eu voi miza pe el 4/10.

Bristol City vs Charlton

cota2.ro

Nu sunt singurul impresionat de parcursul nou-promovatei Charlton în primul sfert de sezon în Championship. Toți specialiștii fotbalului britanic au numai cuvinte de laudă al adresa echipei antrenate de Lee Bowyer care a pierdut doar una din cele 5 deplasări. Deși golgetterul australian Lyle Taylor este accidentat de ceva vreme pentru oaspeți, înlocuitorul acestuia Macauley Bonne s-a ridicat la nivelul titularului pe post și a marcat goluri importante împotriva unor echipe favorite la promovare precum Fulham sau Leeds. Bristol City a pus capăt seriei de 10 meciuri fără înfrângere în weekend când s-a întors cu coada între picioare și 3 goluri în traistă de la Luton, în vreme ce Charlton s-a impus categoric cu 3-0 în fața unei alte echipe cu pretenții de play-off, Derby County.

Peterborough vs Accrington Stanley

Peterborough este pe cai mari și a bifat 4 victorii consecutive pe propriul teren în acest sezon. Cu minim 2 goluri marcate în 10 din ultimele 11 etape, Peterborough ne dă și golgetterii competiției: Ivan Toney și Mohammed Eisa, fiecare cu câte 10 reușite, practic cei doi, împreună, au marcat mai multe goluri decât toată echipa lui Accrington până acum.

Coventry vs Fleetwood

Au ttrecut deja peste 6 ore de joc efectiv în care Coventry nu a marcat, ceea ce mi se pare destul de ciudat și o pun mai mult pe seama ghinionului atunci când privesc următoarele cifre: 1.98 expected goals în meciul cu Tranmere și 2.2 XG în meciul cu MK Dons. În aceste meciuri, ATENȚIE: au expediat 37 de șuturi spre poartă! Media de goluri marcate pe propriul teren este de 1.43 și au marcat în 6 din cele 7 etape disputate acasă. Fleetwood a marcat în 4 din cele 5 deplasări și a primit gol în aceeași proporție.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Bristol City vs Charlton
Pronostic:
X2
Cota
1.90
Peterborough vs Accrington Stanley
Pronostic:
1
Cota
1.65
Coventry vs Fleetwood
Pronostic:
GG
Cota
1.85
Cota finala: 5.80
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro