Ponturi Pariuri Fotbal Paderborn vs Fortuna Dusseldorf

BETANO

Paderborn și Fortuna Dusseldorf se vor înfrunta epntru prima oară în istorie pe prima scenă a fotbalului german și ar trebui să fie genul de meci la care să ne deranjeze destul de des notificările pentru goluri.

Paderborn a stabilit un record negativ în etapa trecută la Koln, devenind prima echipă din istoria Bundesligii care primește gol în primele 15 minute în 9 meciuri consecutive!!

cota2.ro

Fortuna Dusseldorf a pierdut cele mai multe puncte din acest sezon din situații în care a condus pe tabelă : 14! Dacă și-ar fi menținut toate aceste puncte, ar fi fost pe primul loc!

Fortuna Dusseldorf a marcat în 17 meciuri consecutive în Bundesliga, iar dacă va marca și azi, va egala un record al clubului ce datează din sezonul 1982/1983.

Rouwen Hennings de la Dusseldorf este jucătorul care a deschis de cele mai multe ori scorul în Bundesliga în acest sezon (5), iar astăzi este cotat la 5.50 să marcheze din nou primul gol al meciului.

S-au marcat minim 3 goluri în 9 din ultimele 10 deplasări ale lui Dusseldorf, la fel ca în ultimele 5 etape disputate de Paderborn!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Paderborn vs Fortuna Dusseldorf
Pronostic:
over 1.5 goluri în prima repriză
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro