Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo București vs FC Viitorul

BETANO

Prieteni, avem parte de un meci interesant în această seară în Ștefan cel Mare între Dinamo București și Viitorul Constanța, partidă foarte importantă în economia calificării în play-off.

Chiar dacă majoritatea specialiștilor va căuta să găsească valoare în piețele de goluri sau rezultat vinal, opiniile sunt împărțite, iar pentru mine meciul este destul de greu de anticipat pentru că orice rezultat este posibil.

cota2.ro

Îmi voi asuma șansele și decid să risc pe un pariu la care nu mulți se gândesc, dar consider că există posibilitatea ca el să fie câștigător și voi miza 5/10.

Vă propun să vedem un pic mai departe de meciul de azi și să realizăm că următorul meci pentru Dinamo este în cupă la Suceava (nu chiar așa important), apoi la Craiova, unde iar e miză uriașă. Viitorul a rezolvat ecuația cupei, fiind eliminată de Sănătatea Cluj, deci nu mai are bătăi de cap în acest sens.

În acest moment, la Dinamo există 3 jucători la un cartonaș galben distanță de suspendare: Ciobotariu, Popescu și Nistor. Logica spune că în cazul în care unul din ei încasează azi un galben, pe final de meci ar trebui să forțeze eliminarea, ca să poată ispăși meciul de suspendare în cupă la Suceava și să fie disponibili la meciul de la Craiova.

Bun, un astfel de procedeu nu ar fi deloc de condamnat, se respectă regulamentul și îți faci și treaba.

Ca și curiozitate: în cele 13 etape scurse din Liga 1, s-au arătat 26 de cartonațe roșii, o medie de fix 2 pe etapă. Etapa care a precedat faza șaisprezecimilor Cupei României a fost etapa cu numărul 10, în care s-au arătat 5 cartonașe roșii, cu 3 peste medie. Practic 19% din totalul de cartonașe roșii s-au arătat în acea etapă. Oare de ce? Vă recomand chiar să căutați rezumatul meciului dintre Astra și Dinamo și să vedeți cum a luat Constantin Budescu cele două galbene...el a fost suspendat pentru meciul de cupă cu Flacăra Horezu...TRING!

Bun, în aceste condiții, eu consider că merită să risc un 5/10 pe cartonaș roșu în meci la cota 4.00 oferită de BETANO. Ca și comparație, această casă de pariuri oferă cota 2.95 la momentul redactării articolului.

De asemenea, tot la Betano avem cota 6.50 pentru minim un cartonaș roșu în meci încasat de Dinamo și dacă vreți să forțați nota, aveți cota 11.00 pentru minim 2 cartonașe roșii în meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo București vs FC Viitorul
Pronostic:
peste 0.5 cartonașe roșii în meci
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro