Ponturi Pariuri Fotbal Foresta Suceava vs Dinamo București

Superbet

Prieteni, pentru mine meciul zilei vine din Cupa României la fotbal, acolo unde am descoperit o cotă extrem de generoasă pe care vreau s-o încerc cu o miză de 5/10.

Foresta Suceava a produs deja o surpriză în șaisprezecimi și a făcut o victimă din Liga 1, eliminând pe Gaz Metan Mediaș. Astăzi va fi nebunie pe stadionul Areni, va fi montată nocturna mobilă, în orașul meu de suflet vine echipa mea de suflet, Dinamo București!

cota2.ro

Foresta se află în prezent pe locul 4 în seria 1 a Ligii a 3-a, deja la 10 puncte de Aerostar, iar obiectivul este promovarea în liga secundă. În acest sens a fost adus antrenor cu experiență: Grigoraș, cel mai tare din oraș.

Dinamo e în creștere de formă, dar urmează un meci de foc în Liga 1 și o nouă deplasare lungă la Severin, iar în acest sens ne putem aștepta să vedem modificări importante în prima garnitură a formației pe care o va trimite în teren Dusan Uhrin jr. În 6 din ultimele 7 meciuri ale lui DInamo, ambele echipe au marcat.

Foresta a marcat 30 de goluri în 10 etape și a încasat 16, deci este o echipă de over mare, cu o medie de 4.6 goluri per meci. Ultimele 5 rezultate ale Forestei: 4-2/10-0/1-5/3-1/1-4.

Sunt convins că gazdele vor evolua sub euforia momentului și împinse de la spate de un public dornic de spectacol și chiar mă aștept la un meci frumos. Nu exclud ca gazdele să marcheze chiar de două ori, depinde de ce linie de fundași va fi folosită de Dinamo.

1-3 a fost scorul meciului disputat de Dinamo în turul anterior la Arad, iar sezonul trecut Dinamo a fost eliminată de o echipă de Liga 3 din Miercurea Ciuc, după 3-3 în timpul regulamentar și 9-8 după loviturile de departajare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Foresta Suceava vs Dinamo București
Pronostic:
GG4+
Cota
3.94
Cota finala: 3.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro