Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari II vs CSM Slatina

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, la primul pariu din această lună eu nu am cum să mă abțin când văd o ditamai cota de 2.80 care a livrat în 80% din meciurile disputate de Voluntari II în acest sezon de Liga 3.

La Voluntari se deplasează astăzi o echipă cu pretenții la promovare în eșalonul secund, CSM Slatina, aflată în prezent pe locul 2, la egalitate cu liderul Progresul Spartac, după un meci excelent reușit săptămâna trecută împotriva unei alte contracandidate la promovare, Flacăra Moreni, de care a dispus cu scorul de 5-1.

cota2.ro

Înclin să cred că Slatina se va impune, are în lot jucători mai buni, cu experiență în Liga 2, cum ar fi Marian Vlada sau Alin Demici, ambii veniți de la Rapid,dar cota de sub 1.50 nu mă interesează. Iată ceea ce mă interesează:

  • Media de goluri în meciurile lui FC Voluntari II este de fix 5, cea mai mare din serie
  • FC Voluntari II este pe locul 2 în clasamentul celor mai bune ofensive din serie, înscriind 23 de goluri, la egalitate cu adversarul de azi
  • FC Voluntari II este pe locul 2 în clasamentul celor mai slabe defensive din serie, încasând, în medie, 2.7 goluri per meci.
  • 100% din meciurile din acest sezon ale lui FC Voluntari II au fost de over 2.5 goluri
  • 8 din cele 10 etape disputate de FC Voluntari II au produs minim 4 goluri
  • FC Voluntari II nu a terminat niciun meci fără gol primit în acest sezon și a înscris în 90% din partidele disputate

Băieți, sincer vă spun, nu ca un om care vorbește doar din cifre de pe flashscore, ci ca un om care este prezent la toate meciurile disputate de FC Voluntari II acasă și care cunoaște bine echipa...pe lângă cele 50 de goluri produse în 10 etape, la meciurile echipei antrenate de Cosmin Bărcăuan ar mai fi încăput încă 15, pe puțin. Apărarea este foarte șubredă, iar în atac sunt copii talentați, capabili să producă destul de multe faze de gol pe parcursul unui meci.

Pentru mine, cota de 2.80 pentru over 3.5 goluri în meciul de azi este un Must-Bet și o voi juca la o miză 5/10. Dacă doriți un pariu mai ”Safe”, linia de over 2.5 este cotată la 1.65. Ambele sunt disponibile în oferta Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Voluntari II vs CSM Slatina
Pronostic:
over 3.5 goluri
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: 9.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro