Ponturi Pariuri Fotbal Kayserispor vs Fenerbahce

BETFAIR SPORTSBOOK

Ați avut vreo emoție la meciul zilei de ieri? Nici nu era cazul. Haideți să bifăm și astăzi un pronostic câștigător.

Fenerbahce a devenit una din cele mai ofensive echipe din Turcia odată cu revenirea în echipă a unor jucători precum Victor Moses, Kaldirim sau Garry Rodrigues. Cu o victorie astăzi pe terenul ultimel clasate, Fener s-ar instala pe poziția de lider și ar bifa 3 ”succesuri” la rând!

cota2.ro

Kayserispor este un club aflat în ape tulburi, tocmai au demis după doar 10 zile cel de-al doilea antrenor din acest sezon, nu au câștigat niciun meci în actuala stagiune și umblă zvonuri precum unii jucători au refuzat să se antreneze pentru că nu și-au primit salariile. Fanii îl cer pe Șumudică înapoi :) Pe lângă haousul de la echipă, trebuie să notăm și 2 absențe importante: Emanuel Adebayor și Artem Kravets.

De 11 meciuri nu a mai câștigat Kayserispor în campionat și a încasat, în medie, 2.11 goluri per meci, în timp ce Fenerbahce a înscris, în medie, 2 goluri per meci în actuala stagiune.

Eu voi miza cu încredere pe victoria lui Fenerbahce în handicap asiatic -1 la cea mai bună cotă disponibilă pe piața din România, 1.85. Și unde găsim obligatoriu cele mai bune cote? În bursa de pariuri sportive Betfair Exchange, evident, deoarece nu pariem împotriva unei case de pariuri care își adaugă marje în cote.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă handicapul asiatic -1, în cazul în care Fenerbahce câștigă la fix un gol diferență, primim miza înapoi, iar pariul este Void. A nu se confunda cu handicapul european -1, unde în cazul în care Fener bate la un gol, ați pierdut banii.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Kayserispor vs Fenerbahce
Pronostic:
Fener -1 Handicap Asiatic
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro