Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.41

Superbet

Prieteni, o să vă surprind un pic cu selecțiile de pe biletul de astăzi, pentru că într-o zi plină de meciuri în Europa League, eu vin cu propuneri din Qatar :)

Al Rayyan este o formație cu ambiții mari și lot valoros, ca idee, algerianul Yacine Brahimi, adus de la FC Porto, face furori pe banda stângă. Nu mai spun că în compartimentul defensiv s-au întărit prin aducerea argentinianului Gabriel Mercado de la Sevilla. În fine, după un început mai greoi, cu 3 rezultate de egalitate, au urmat 6 victorii consecutive pentru gazdele de azi, care vor primi vizita ultimei clasate, Al-Shahaniya, formație fără victorie în 9 etape, care a înscris doar de 5 ori și a încasat 19 boabe. Eu cred că nu se va pune problema câștigătoarei astăzi, ci doar a diferenței de scor. Ce este interesant: 5 din cele 6 directe de până acum au fost câștigate de Al Rayyan, care de fiecare dată a condus chiar din prima repriză.

cota2.ro

Cel de-al doilea meci din Qatar Stars League este unul mult mai echilibrat între Al Arabi și Al Sailiya, dar nu vom paria pe cine va câștiga, astfel că nu are rost să intrăm în detalii despre echipe. Din punct de vedere statistic, 9 din ultimele 11 partide directe au livrat pronosticul nostru de azi: s-au marcat între 2 și 5 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Al Rayyan vs Al Shahaniya
Pronostic:
1 pauză - 1 final
Cota
1.65
Al Arabi vs Al Sailiya
Pronostic:
2-5 goluri
Cota
1.46
Cota finala: 2.41
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro