Ponturi Pariuri Fotbal Botafogo vs Avai

BETANO

Nu se întâmplă prea des să pariem pe o echipă care vine după 4 eșecuri consecutive, o să ziceți că m-am țăcănit, dacă vă uitați pe forma recentă a celor de la Botafogo, dar meciul de azi reprezintă o oportunitate fantastică să revină la obiceiuri victorioase, mai ales că cele 3 puncte sunt vitale acum, în condițiile în care cu 7 runde înainte de finele campionatului se află pe loc retrogradabil!

Dar se poate mult mai rău și pentru asta trebuie să ne uităm la oaspeții de azi: Avai este lingura de lemn a campionatului, echipă care practic a epuizat și ultimul gram de speranță de supraviețuire în prima ligă pentru anul viitor și care vine după 7 eșecuri consecutive! În cele 15 deplasări din acest sezon, Avai a marcat doar 7 goluri (0.46 goluri per meci) și a încasat 27 (1.8 goluri per meci), pierzând de 12 ori, adică 80% din meciuri.

cota2.ro

Pe propriul teren, Botafogo are cifre modeste, dar în perfect echilibru: 15 goluri marcate și 15 primite în cele 15 evoluții în fața propriilor suporteri, cu 7 victorii, 7 înfrângeri și un singur rezultat de egalitate.

Ca și curiozitate, ar trebui să reținem că Avai este echipa cu cele mai puține egaluri în deplasare, iar Botafogo este echipa cu cele mai puține egaluri pe propriul teren din campionat: fiecare cu câte 1!

CONCLUZIE: Botofogo are aspirații mult mai mari decât poziția actuală din clasament, dar în acest moment, prioritatea devine aceea de a salva cât se mai poate din acest sezon dezastruos iar victoria împotriva celei mai slabe echipe din divizie devine obligatorie astăzi!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Botafogo vs Avai
Pronostic:
1
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro