Ponturi Pariuri Fotbal Bradford City vs Rochdale

BETFAIR SPORTSBOOK

Bradford City traversează o perioadă bună și este pe locul secund din League 2, la un punct în spatele liderului Forrest Green. Astăzi are meci în competiția EFL Trophy, iar pentru a se califica din grupă e nevoie să câștige la o diferență de 3 goluri pentru a prinde locul secund ocupat de Bolton.

În general, această competiție este una de importanță scăzută, prilej pentru antrenori de a folosi jucători care prind mai puține meciuri, dar în cazul meciului de azi, Bradford are un avantaj imens: acela că weekendul viitor nu va juca în campionat, meciul fiind amânat, deoarece Colchester are 3 jucători la loturile naționale de tineret.

cota2.ro

De cealaltă parte, Rochdale are un meci greu împotriva lui Coventry sâmbătă, iar focusul va fi pe meciul de campionat, antrenorul declarând deja că va folosi tineri de la academie pentru această partidă de cupă. Aveți declarațiile AICI!

Am putea avea bănuieli că și Bradford ar putea folosi tineri pentru această partidă, dar este fizic imposibil, deoarece jucătorii de la academie au avut ieri meci în competiția Youth FA Cup împotriva lui Carlisle, la capătul căruia au ieșit învingători cu 3-2.


În aceste condiții, mă aștept la o victorie lejeră a gazdelor, și...de ce nu..în handicap.


Voi juca acest meci și în cadrul proiectului PIRAMIDA la Treapta 2, cu selecția Bradford marchează prima și câștigă meciul, la o cotă de 1.85 în oferta BETANO.


👉DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO și primești INSTANT un Bonus Dublu la prima depunere, până la 500 de Lei👈


Ca și pariu principal, eu voi miza pe victoria lui Bradford în handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă că dacă Bradford câștigă la fix un gol diferență, primim cota 1.00, deci avem nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență.

Avem cota 1.95 pentru BRADFORD -1 Handicap Asiatic la Unibet (deschide cont aici) și Betfair Exchange (deschide cont aici)

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bradford City vs Rochdale
Pronostic:
Bradford -1 HA
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro