Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.01

BETANO

De la ora 14, echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Liga 2, UTA Arad, primește vizita Gloriei Buzău, formație care începuse actualul sezon ca din tun, dar care s-a stins pe parcurs.

Doar 1 punct a cules formația antrenată de Ilie Stan din ultimele 5 deplasări, iar în ultimele 4 etape, a fost învinsă de 3 ori.

cota2.ro

UTA țintește la promovare în Liga 1 și se află pe locul secunde, la doar două puncte de CS Mioveni, însă cu două meciuri mai puțin disputate.

În cele 6 meciuri de pe teren propriu din acest sezon, UTA a obținut 5 victorii și un rezultat de egalitate, încasând un singur gol în remiza 1-1 cu actualul lider. Cele 5 victorii au fost toate fără gol primit.

Voi juca solistul pe gazde și în cadrul proiectului piramidal la Treapta 1.

Kristianstadt mai are șanse teoretice de a prinde locul 2 în grupa de Champions League, dar are nevoie de victorii pe linie în cele 3 etape rămase. Dinamo s-a impus la o diferență de 3 goluri în meciul tur, dar acum situația este un pic diferită, deoarece Dinamo vine din postura de lider neînvins al grupei, dar cu absențe importante: Dan Savenco este accidentat, iar Bannour nu a jucat de la ultima accidentare. Voi miza pe faptul că Dinamo NU se va impune la o diferență mai mare de 4 goluri.

CS Mioveni este liderul oarecum surprinzător al Ligii a 2-a, iar astăzi va avea de trecut un test important pentru că primește vizita lui Rapid. Problema este că la Rapid e mai mult numele și susținerea fanilor, pentru că jocul echipei scârțâie grav. Rapid are un bilanț modest în deplasările acestui sezon, pe când Mioveniul este fără înfrângere pe propriul teren. Voi miza pe șansă dublă 1X.

Meciul de handbal și Mioveniu-ul vor fi jucat în combo în cadrul poriectului piramidal la Treapta 2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA vs Gloria Buzău
Pronostic:
1
Cota
1.62
Kristianstad vs Dinamo București
Pronostic:
Kristianstad +4.5 HA
Cota
1.29
CS Mioveni vs Rapid
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Cota finala: 3.01
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro