Ponturi Pariuri Fotbal Real Valladolid vs Gaz Metan Medias

UNIBET

Real Valladolid - Gaz Metan Medias

Real Valladolid a invitat, surprinzator, echipa Gaz Metan Medias la Trofeul orasului Valladolid, o competitie cu o mare traditie, organizata prima data in 1972. In caz ca nu stiti, Real Valladolid este echipa lui Ronaldo Nazario da Lima, fostul star brazilian si fost castigator al Balonului de Aur. Pentru medieseni nu poate fi decat o onoare ca pot juca un asemenea meci care, cu siguranta o sa fie insotit de o atmosfera de senzatie pe ”Estadio José Zorrilla”. Gaz Metan ii are pe Velisar si Olaru la lot asa ca vor improviza pe acele posturi insa am vazut convocarile celor de la Valladolid pentru aceasta partida si multi dintre titularii de drept au fost menajati. Totusi, sa nu uitam din ce campionate fac parte cele 2 echipe. Cota de piata a spaniolilor trece de 90 de milioane de euro, in timp ce cota romanilor nu ajunge nici la 10 milioane de euro.

cota2.ro

Miza meciului e bineinteles acest trofeu al orasului care ”trebuie” sa ramana la gazde pentru ca altfel o sa fie o dezamagire cam mare pe suporteri. S-au jucat numai putin de 44 de astfel de meciuri, invitate fiind echipe precup Dinamo Kiev, Atletico Madrid, Boca Juniors, FC Barcelona, Lille sau Valencia. E prima data cand o echipa din Romania este invitata la un astfel de eveniment.

Real Valladolid a castigat acest trofeu de 23 de ori si este, bineinteles, detinatoarea acestui record. De doua ori l-au castigat echipele: Dinamo Kiev, Real Zaragoza, Atletico Madrid si Getafe, iar o singura data si l-au trecut in palmares echipele: Boca Juniors, Salamanca, Espanyol, Porto Alegre, Cruzeiro, FC Barcelona, Vitoria, Betis, Racing Santander, Lille, Bilbao, Valencia si Pacos de Ferreira.

Cand Ronaldo a cumparat pachetul majoritar al echipei a promis ca o sa impuna stilul sau la echipa. In clasament nu sta extraordinar, insa pe teren propriu, in 5 meciuri a inregistrat 2 victorii si 3 egaluri ceea ce e de remarcat. Ma astept la un meci in care Gaz Metan sa incerce sa obtina cate ceva, poate sa si marcheze. Cred insa ca cei de la Real Valladolid isi vor dori mult mai mult victoria si implicit acest trofeu care trebuie sa ramana la ei cu orice pret pentru ca inseamna enorm pentru orasul si fanii celor de la Valladolid.

Pentru pronostic am mers la Unibet acolo unde Handicapul Asiatic de -0.75 pe gazde mi-a atras atentia. Consider ca e o diferenta destul de mare intre cele 2 echipe, iar importanta meciului pentru gazde o sa-si puna amprenta.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Valladolid vs Gaz Metan Medias
Pronostic:
Real Valladolid -0.75 AH
Cota
1.82
1/2
Cota finala: 1.82
Profit: 4.10
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro