Ponturi Pariuri Fotbal România U21 vs Finlanda U21

BETFAIR SPORTSBOOK

România U21 - Finlanda U21

Romania intalneste una dintre candidatele la calificarea Campionatului European din aceasta grupa insa eu consider totusi ca suntem mai buni ca ei. Finlandezii am vazut ca stau bine la disciplina tactica si in special la faza defensiva. Ok, au fost invinsi de Danemarca la limita insa nu extrem de clar. Au trecut de Malta si Ucraina insa s-au incurcat cu Irlanda de Nord, echipa pe care noi am surclasat-o la Voluntari cu 3-0, drept e ca am si jucat cu om in plus. Finlanda are 4 meciuri jucate, noi doar 3. Asadar, cu o victorie trecem peste ei in clasament si ne situam pe pozitia secunda.

cota2.ro

La tineret am mai intalnit Finlanda de 2 ori. O data in 2004 si o data in 2005. In fiecare meci ne-am impus la limita cu 1-0. Am inceput sa speram si continuam sa o facem dupa prestatia tineretului de la Campionatul Europeam din vara atunci cand am fost la 45 de minute de o finala cu Spania. Mirel Radoi a adus un suflu nou acestei generatii facandu-i sa joace cel mai bun fotbal al lor, iar Academia lui Gica Hagi are si ea un rol important in dezvoltarea acestor tineri jucatori.

Eu consider ca Romania poate invinge azi Finlanda si o poate face chiar categoric daca se vor implica extrem de tare in meci. Avem jucatori foarte buni si foarte talentati. Nu cred ca finlandezii ne pot surprinde cu ceva in aceasta seara. O sa fiu si putin patriot la acest pariu si cred ca merita incercat un handicap asiatic pe victoria Romaniei.

De data aceasta am mers la Betfair Exchange pentru a selecta cota deoarece aici am gasit-o pe cea mai buna si cred ca merita atentia celor 10 unitati.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
România U21 vs Finlanda U21
Pronostic:
România U21 -0.75 AH
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: 7.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro