Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

BETANO

Prieteni, haideți să bifăm încă un pas al proiectului piramidal. Acest combo reprezintă pariul din treapta 4 și mizăm pe două meciuri din handbal, din Liga Zimbrilor.

Steaua București nu este un oaspete descurcăreț :) Drept dovadă, are o singură victorie în cele 4 deplasări ale actualului sezon, ultimele două consecutive fiind înfrângeri. Astăzi, elevii antrenați de Sandu Iaco se deplasează la Vaslui, teren greu pentru vizitatori...doar CSM București s-a impus acolo, Reșița, Poli Timișoara și Făgăraș plecând învinse. Cu Florin Acatrinei ca principal bombardier, HC Vaslui se descurcă onorabil în actuala stagiune pentru statutul de nou-promovată, câștigând 5/10. Sincer să fiu, cred că merită încercată și cota de 2.22 pentru 1X, dar în cadrul piramidei voi miza la 1.40 pe faptul că Vaslui nu va pierde acest meci la o diferență mai mare de 3 goluri.

cota2.ro

Cel mai dezechilibrat duel al rundei se dispută la Constanța, acolo unde se deplasează codașa clasamentului, HCM Reșița, echipă care a pierdut 80% din meciurile actualului sezon. Chiar dacă poziția în clasament a „marinarilor” nu impresionează, trebuie să notăm că vin după o serie de 3 victorii legate, iar 2 dintre ele în deplasare la Buzău și Călărași. Diferența de valoare dintre cele două loturi este mare și mă aștept la o victorie clară, în handicap mare, ceva de genul 34-23, dar pentru un pic mai multă precauție, voi miza pe linia de handicap -6.5, ceea ce înseamnă că este nevoie de o victorie la minim 7 goluri diferență din partea gazdelor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
HC Vaslui vs Steaua București
Pronostic:
Vaslui +3.5 handicap
Cota
1.40
Dobrogea Sud vs Reșița
Pronostic:
Dobrogea Sud -6.5 handicap
Cota
1.65
Cota finala: 2.31
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro