Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.07

UNIBET

Revin competitiile interne dupa lunga pauza creata de meciurile nationalelor si nici ca aveam un prilej mai bun de a juca un biletel cu miza maxima de 10/10 Unitati.

CFR Cluj - FC Chindia Târgoviște

cota2.ro

CFR Cluj e aproape de primavara Europa League, o realizare cu totul remarcabila avand in vedere ca au picat in grupa cu Celtic (echipa calificata deja), Rennes si Lazio. Dan Petrescu o sa introduca ceva jucatori in acest meci deoarece nu au jucat de mult timp si nu cred ca Chindia poate face mare lucru. Ok, Viorel Moldovan stie sa motiveze jucatorii insa daca acestia nu au calitate nu poti face mare lucru. In meciul din tur Chindia a condus cu 1-0 insa dupa pauza au incasat 4 goluri.

Borussia Dortmund - SC Paderborn 07

Borussia Dortmund are o echipa extraordinara insa in meciul cu Bayern Munchen de pe Allianz Arena a fost incapabila sa faca mai mult si a pierdut cu 4-0. Paderborn e ”lanterna rosie” in Bundesliga, iar in acest sezon nu a castigat niciun meci jucat in deplasare. Cele 2 echipe s-au intalnit in 2015, atunci cand Borussia Dortmund le administra o infrangere usturatoare celor de la Paderborn, scor 7-1, meci jucat in Cupa Germaniei. Ma astept ca si azi cei de la Dortmund sa castige categoric aceasta partida.

PSG - OSC Lille

PSG nu are adversar in Ligue 1 de cativa ani buni si acest sezon pare sa fie la fel. Mbappe nu este disponibil pentru acest meci fiind racit insa e anuntata revenirea lui Neymar. Din sursele mele, brazilianul nu e sigur daca o sa joace titular, insa chiar si asa, cei de la PSG au un lot foarte valoros cu nume precum Di Maria, Sarabia sau Icardi. Ma astept la un meci controlat de gazde si bineinteles la o victorie categorica a acestora. Lille a inceput bine sezonul insa s-a cam stins pe parcurs si nu cred ca pot face mare lucru pe Parc des Prince.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CFR Cluj vs FC Chindia Târgoviște
Pronostic:
CFR Cluj -0.75 AH
Cota
1.35
Borussia Dortmund vs SC Paderborn 07
Pronostic:
Borussia Dortmund -0.75 AH
Cota
1.20
PSG vs OSC Lille
Pronostic:
PSG -0.75
Cota
1.28
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro