Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.93

Superbet

După două meciuri împotriva lui Slobozia și Afumați, principalele favorite la promovare, Metalul Buzău primește azi vizita ocupantei locului 11, Agricola Borcea, echipa cu cel de-al doilea cel mai slab atac din seria a 2-a a ligii a 3-a. Meciul se joacă pe sintetic, gazdele ar trebui să se impună.

Mergem în seria a 3-a unde Progresul Spartac și Slatina merg braț la braț momentan, iar astăzi au meciuri accesibile pe propriul teren cu Alexandria, respectiv Bascov...chiar dacă adversarele sunt apropiate în clasament, locul 4, respectiv 5, relațiile dintre cluburi ar trebuie să fie mult mai importante decât pozițiile în clasament.

cota2.ro

În aceeași serie voi miza și pe un duel din jumătatea inferioară a clasamentului. La Pucioasa se deplasează Tractorul Cetate Râșnov, echipă cu probleme financiare și cu cel mai slab sistem defensiv din serie (42 de goluri primite).

Avem un meci și din seria a 4-a, unde voi miza pe liderul neînvins,U Craiova 1948, care a câștigat 11 din cele 13 etape, iar astăzi se deplasează pe terenul ocupantei locului 9, Viitorul Dăești. Este curios faptul că gazdele de azi au cel mai bun atac din serie, la egalitate cu oaspeții lor, cu 31 de goluri marcate, dar diferența apare în apărare, pentru că Dăeștiul a încasat 32 de boabe, cea mai proastă apărare din serie :)




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Metalul Buzau vs Agricola Borcea
Pronostic:
1X
Cota
1.21
Progresul Spartac vs FCM Alexandria
Pronostic:
1
Cota
1.50
CSM Slatina vs Unirea Bascov
Pronostic:
1
Cota
1.25
Pucioasa vs Tractorul Cetate
Pronostic:
1
Cota
1.50
Viitorul Daesti vs U Craiova 1948
Pronostic:
2
Cota
1.45
Cota finala: 4.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro