Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Lille

BETANO

PSG - OSC Lille

Thomas Tuchel pune mare accent pe disciplina si organizare, iar in meciuri se vede acest lucru. PSG e o forta de multi ani in Ligue 1 si cred ca si in acest an o sa castige titlul. Lille a inceput tare sezonul asa cum am mai spus insa s-a stins destul de repede. Nu vad decat o victorie clara a celor de la PSG chiar daca Mbappe lipseste. Principalul motiv de fericire pentru fanii parizieni o reprezinta revenirea lui Neymar care poate juca diseara. PSG sta bine la mijloc si nu doar ca mijlocasii fac rapid tranzitia intre aparare si atac ci prin faptul ca paseaza mult si o fac eficient. Tuchel a spus de foarte multe ori ca ii place acest stil de joc organizat, iar cu jucatorii de valoare pe care ii are se pare ca functioneaza.

cota2.ro

Statistica mi-a atras atentia si nu goluri, cornere sau alte chestii ci posesia mingii. In ultimele 4 intalniri pe care PSG le-a jucat in compania celor de la Lille pe Parc des Prince, acestia au avut o posesie mai mare de 60% in toate aceste partide. Ba mai mult, de la startul sezonului in Ligue 1, pe teren propriu, PSG a avut mereu o posesie mai mare de 60%. Acest lucru ne arata cat de important este sa joci ”acasa” in fata propriilor fani. Si daca aceste aspecte nu v-au convins, va mai spun inca un lucru din statistica. In 18 din ultimele 19 meciuri jucate de PSG pe teren propriu in campionat, acestia au bifat o posesie mai mare de 60%.

Ma astept ca si in acest meci sa se realizeze acest aspect deoarece nu cred ca Lille poate pune mari probleme celor de la PSG. Pronosticul il gasiti la BETANO in sectiunea STATISTICI.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Lille
Pronostic:
PSG peste 59.5% posesie
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro