Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Farul Constanța

Superbet

UTA – Farul Constanța


cota2.ro

Un meci care va decide daca UTA isi va pastra pozitia de lider in clasamentul ligii a doua, dar care va promova o campanie internationala de colectare a capacelor/ dopurilor de plastic si de strangere a unei sume de bani pentru micutul Noel.


Vorbim de fotbal si de bucuria aradenilor de a ajuta, asa ca a fost lansată in acest sens o campanie pentru spectatori de a veni in numar cat mai mare pentru a sustine atat echipa, cat si pe micutul Noel.


UTA are un singur gol primit si 17 marcate acasa, lucru remarcabil pentru capul serii a doua, iar victoria in acest meci va fi extrem de importanta pentru ca Rapid si Mioveni sunt la doar un punct in spatele lui Arad.


Echipa lui Ianis Zicu impresioneaza doar in meciurile de acasa, avand victorii pe banda rulanta, dar problema constantenilor in deplasari este vizibila, reusind doar un singur egal in ultimele 5 partide pe teren strain, iar deplasarea lunga la Arad va fi obositoare.


Antrenorul gazdelor, Laszlo Balint e constient ca Farul e o echipa imprevizibila, cu meciuri foarte bune, dar si foarte slabe in deplasari si a declarat acest lucru in conferinta de presa.

”Jucăm împotriva unei echipe imprevizibile, care a arătat două fețe în acest sezon, foarte puternică pe propriul teren și cu rezultate nu tocmai bune pentru ei în deplasare”

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA vs Farul Constanța
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 2.25
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro