Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETANO

Juventus Torino - Atletico Madrid

Juventus si Atletico Madrid vor face cu siguranta un meci frumos insa ma astept si la multe intreruperi, la duritati pe alocuri si multe faulturi. E greu sa castigi pe terenul ”Batranei Doamne” si consider ca trupa lui Simeone o sa se multumeasca si cu un rezultat de egalitate deoarece mai mult nu cred ca pot obtine.

cota2.ro

Tottenham Hotspur - Olympiacos Pireu

”The Special One” e la primul meci in Champions League ca antrenor la Tottenham si cu siguranta vrea ca echipa sa faca o figura frumoasa in fata fanilor. E cam greu pentru greci sa obtina ceva de la aceasta partida si cu o victorie cei de la Tottehnam si-ar asigura calificarea. Orice alt ceva inafara victorie e exclus pentru englezi.

Real Madrid - Paris Saint Germain

Real Madrid are de luat o revansa in fata francezilor dupa acel 0-3 de la Paris. Neymar a revenit, Mbappe e apt, ”cosmarul” Di Maria e si el anuntat titular si se anunta un meci dificil pentru Real. Totusi, PSG, din punctul meu de vedere sta cam prost in defensiva. Eu cred ca Real o sa faca o figura frumoasa diseara unde tripla Bale-Benzema-Hazard e anuntata din primul minut.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus Torino vs Atletico Madrid
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Tottenham Hotspur vs Olympiacos Pireu
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.25
Real Madrid vs Paris Saint Germain
Pronostic:
Real Madrid marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.26
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro