Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.77

BETANO

Prieteni, din punctul meu de vedere, acest bilet merită o miză de 3/10. Un singur meci am selectat din Champions League, 2 din Europa League și două meciuri de handbal din Liga Zimbrilor.

Ajax vs Lille (vezi toate cotele AICI)

cota2.ro

Ajax se deplasează la Lille, codașa grupei, echipă de care a dispus cu 3-0 în tur. Toate meciurile lui Lille au avut minim 2 goluri în cele 4 etape scurse, la fel ca 75% din meciurile lui Ajax.

Braga vs Wolverhampton (vezi toate cotele AICI)

Egalul este convenabil atât pentru Braga cât și pentru Wolverhampton, care ar avea asigurată calificarea, braț la braț din grupa K a Europa League.

St Etienne vs Gent (vezi toate cotele AICI)

St Etienne are neapărată nevoie de victorie în meciul cu Gent pentru a mai păstra șanse de calificare din grupa I. Dacă vă vine să credeți, toate meciurile disputate de ambele echipe în actualul sezon de Europa League au livrat GG-ul.

Dinamo vs CSM Făgăraș (vezi toate cotele AICI)

Cea mai bună echipă din România la handbal masculin, Dinamo București, primește vizita lui CSM Făgăraș, echipă în evidentă creștere de formă, care a obținut singurele 3 victorii din actualul sezon în ultimele 5 etape, două dintre victime fiind Turda și Steaua, aspirante la TOP 4. Dinamo se deplasează în Danemarca pentru un meci de palmares în Champions League, duminică, și nu ar avea de ce să forțeze prea mult. Nu cred că Dinamo își va zdrobi adversarul joi, chiar la 10 goluri diferență.

CSM Reșița vs Poli Timișoara (vezi toate cotele AICI)

Cea mai slabă echipă din Liga Zimbrilor, CSM Reșița, primește vizita lui Poli Timișoara, echipă care a legat două victorii la rând și care a obținut cele 4 victorii din actualul sezon în ultimele 6 etape. O singură vctorie are Reșița în 11 etape, iar pe propriul teren a fost învinsă de 4 ori în ultimele 5 apariții, de fiecare dată în handicap.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lille vs Ajax
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.53
Braga vs Wolverhampton
Pronostic:
PSF X
Cota
1.65
St Etienne vs Gent
Pronostic:
GG
Cota
1.67
Dinamo vs CSM Făgăraș
Pronostic:
Făgăraș +9.5 Handicap
Cota
1.67
CSM Reșița vs Poli Timișoara
Pronostic:
Poli -2.5 Handicap
Cota
1.53
Cota finala: 10.77
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro