Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.74

Superbet

Napoli vs Bologna


cota2.ro

Desi fanii englezi asteaptau revansa lui Liverpool contra lui Napoli, dupa dezastrul pe San Paulo, acolo unde au cedat clar cu 3-0, nici in Anglia nu s-au lasat mai prejos si au reusit si de data acesta sa o incurce pe Anfield pe vicecampiona din Premier League.

Bologna e dezastru in jocurile din deplasare, iar un ultimele 5 jocuri pe teren strain a reusit performanta negativa sa obtina un singur punct.

Napoli a pierdut rau startul acestei editii de campionat si se afla la o distanta considerabila de primele locuri și la 5 puncte de locul 6 actual, Atalanta.



Hermannstadt - CFR


CFR a avut o evolutia foarte buna in meciul pierdut contra lui Lazio pe Olimpico, iar Petrescu s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor, constient fiind ca Torino si alte echipe din serie A au clacat grav pe acelasi stadion.

Hermann va juca pentru prima data la Sibiu, dar perioada prin care trec s-ar putea sa o avantajeze enorm pe campiona Romaniei.

Daca au creat foarte multe ocazii de gol in meciul contra lui Lazio, apararea slaba a sibienilor s-ar putea sa fie victima perfecta pentru cfr-isti.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs Bologna
Pronostic:
1 solist
Cota
1.45
Hermannstadt vs CFR
Pronostic:
X2 (super cota)
Cota
1.20
Cota finala: 1.74
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro