Ponturi Pariuri Fotbal Antwerp vs Genk

Superbet

Antwerp vs Genk


cota2.ro

Azi in optimile cupei Belgiei, Genk a inceput deja sa incerce o noua formula in primul 11, astfel ca ii va da sansa portarului de 17 ani, Maarten Vandevoordt, sa apere poarta intr-un meci destul de greu. Aceasta mutare in poarta a fost facuta in urma unor greseli ale protarului titular, Gaetan Cucke, care a gresit decisiv in meciul cu Truden.

Si acum putem vorbi de o interventie a antrenorului echipei oaspete in cel mai sensibil segment al lor, apararea, desi Antwerp e o echipa foarte periculoasa in jocurile de acasa, reusind sa marcheze 11 goluri in ultimele 5 meciuri in fara fanilor.


Antrenorul lui Genk, Wolf a declarat ca in ciuda rezultatelor proaste din campionat, jucatorii isi doresc sa joace bine, iar atmosfera din vestiar este una pozitiva.


Boloni, antrenoul lui Antwerp, are acum ceva probleme interne cu jucatorii in urma unor discutii mai aprinse cu Didier Lamkel Ze, jucator care acum o luna motiva tot vestiarul sa il sustina in functie pe Ladislau.


S-ar putea sa avem parte de un meci deschis, la un meci tipic de cupa Belgiei cu multe ocazii de gol, in care Genk sa-si doreasca mai mult victoria.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Antwerp vs Genk
Pronostic:
3+ (total goluri)
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 3.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro