Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.80

BETANO

Prieteni, acest combo va fi folosit pentru Pasul 2 al proiectului piramidal, este drept că avem 3 meciuri pentru o cotă de 1.80, dar prefer să joc cât mai safe.

Codașa St. Johnstone se deplasează pe terenul lui Kilmarnock pentru un meci din cadrul etapei cu nr 12 din Premiership, Scoția. Fără victorie în cele 6 deplasări ale sezonului, St Johnstone a marcat doar 5 goluri și a încasat 18, o medie de 3 per meci pe teren străin! Singura echipă care a reușit să se impună în 8 meciuri pe terenul lui Kilmarnock este Glasgow Rangers, cu un gol pe final de meci, în prima etapă! În ultimele 6 driecte Kilmarnock s-a impus de 5 ori, iar una s-a terminat la egalitate.

cota2.ro

Mourinho își înfruntă fosta echipă chiar pe Old Trafford și sunt convins că Portughezul va ști să exploateze defensiva lui United. Tottenham a marcat minim 2 goluri în 6 din ultimele 7 deplasări.

În fine, Dinamo poate obține o victorie foarte importantă astăzi împotriva nou-promovatei Chindia Târgoviște, dar inconstanța din jocul alb-roșiilor mă face să acopăr eventualitatea rezultatului de egalitate și să joc Draw No Bet (adică la egal primim cota 1)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kilmarnock vs St. Johnstone
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Man United vs Tottenham
Pronostic:
Tottenham înscrie
Cota
1.25
Dinamo vs Chindia
Pronostic:
Dinamo DNB
Cota
1.20
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro