Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

Pasul 3 din proiectul piramidal va fi reprezentat astăzi de un combo format din 2 meciuri cu o cotă finală de 2.04.

CSM Făgăraș vs Gloria Buzău

cota2.ro

Primul meci vine din handbal, Liga Zimbrilor, acolo unde CSM Făgăraș primește vizita Gloriei Buzău. Ultimele 2 echipe care au vizitat sala sporturilor din Făgăraș au fost două din pretendentele la un loc pe podium în acest an, Steaua și Turda, ambele plecând învinse la limită, iar înaintea lor Reșița și-a luat-o la 7 goluri și Poli Timișoara (o altă formație puternică) a plecat cu un singur punct. Așadar, Făgăraș este neînvinsă în ultimele 4 jocuri disputate pe propriul teren, legând 3 victorii consecutive.

De cealaltă parte, Buzăul pare condamnată la retrogradare în acest an...trupa antrenată de Eliodor Voica are un singur punct adunat din 6 deplasări, iar ultimele 6 meciuri consecutive au reprezentat înfrângeri. Cu doar 4 puncte adunate în 12 meciuri...e greu să faci față în Liga Națională.

FC Viitorul vs Astra Giurgiu

Cea de-a doua selecție de pe bilet vine din fotbal, Liga 1, acolo unde avem un meci foarte interesant care închide etapa intermediară. Astra Giurgiu a ajuns pe locul 2 în Liga 1 după o serie incredibilă de 6 victorii consecutive, iar astăzi se deplasează la Ovidiu, pentru a înfrunta Viitorul într-un mic derby de podium. Ceea ce mă interesează la acest meci este faptul că Astra a marcat în 16 din ultimele 20 de emciuri oficiale în care a întâlnit Viitorul, adică în 80% din cazuri, iar seria partidelor oficiale consecutive în care Astra marchează cel puțin un gol a ajuns la 7. Cu Alibec și Budescu în vârf de formă, am impresia că valoarea de 1.57 pentru minim un gol marcat de Astra în această seară este un pic cam mare și chiar merită jucată! În același timp, Viitorul are o medie de 1.16 goluri încasate per meci, și a luat gol în 13 din cele 18 etape scurse (72%)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSM Făgăraș vs Gloria Buzău
Pronostic:
1
Cota
1.30
Viitorul vs Astra
Pronostic:
Astra înscrie
Cota
1.57
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro