Ponturi Pariuri Handbal România vs Ungaria

BETANO

Prieteni, înainte de a juca pasul 4 din proiectul piramidal, vă propun un pariu VALUE pe meciul decisiv pe care naționala României îl va disputa în fața Ungariei la Campionatul Mondial de Handbal Feminin cu începere de la ora 12:00.

Thomas Ryde obișnuiește să scoată foarte des portarul pentru superioritate pe faza ofensivă, lucru care ne-a costat ratarea victoriei cu Muntenegru după ce am condus la 4 goluri.

cota2.ro

De asemenea, fiind un meci decisiv, ne putem aștepta la multe durități și multe eliminări, ceea ce este în favoarea pariului nostru, deoarece în caz de eliminare, avem iar poarta goală. În acest caz, există șanse bune ca portarii să marcheze pe recuperare.

Astfel de cazuri am întâlnit în meciurile României de la acest mondial. Silvia Navarro Gimenez, portărița Spaniei, ne-a marcat două goluri, iar Marina Rajcic, portărița din Muntenegru, ne-a marcat o boabă.

Avem cota 4.50 la această casă de pariuri și cota 3.85 la această casă de pariuri, deci vorbim despre un pic de valoare. Eu voi miza 4/10.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
România vs Ungaria
Pronostic:
oricare portar înscrie
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro