Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.18

BETANO

Prieteni, a venit vremea pentru Pasul 4 al proiectului piramidal, unde, conform principiilor explicate pe larg AICI, vom miza pe o cotă de 2.20, iar eu am selectat 2 mecirui de astăzi care îmi plac.


cota2.ro

Pariază aici pe Metaloglobus - Miercurea Ciuc (sâmbătă, ora 11:00)


Cu Marius Măldărășanu pe bancă și frații Herea în teren, Metaloglobus are o linie bună de clasament acasă: cinci victorii, trei egaluri, două înfrângeri. Mai mult, are șase meciuri la rând fără eșec (patru victorii, două egaluri), toate under 2,5 goluri.

Miercurea Ciuc e echipa cu cel mai slab atac în deplasare, doar două goluri marcate în nouă meciuri. Are o victorie și un egal pe teren străin, dar are doar un succes în ultimele șapte partide și cinci meciuri la rând de under.


Pariază aici pe Dortmund vs Dusseldorf (sâmbătă, ora 16:30)


Dortmund este cea de-a treia cea mai bună marcatoare din Bundesliga, după Leipzig și Monchengladbach, reușind să marcheze în 22 din ultimele 23 de meciuri pe care le-a disputat în campionat. Dortmund este singura echipă neînvinsă pe propriul teren în acest sezon, iar în 22 din ultimele 23 de meciuri disputate acasă a marcat minim 2 goluri.

Fortuna Dusseldorf nu a câștigat în ultimele 6 deplasări și a câștigat o singură dată în ultimele 5 etape, iar pe teren străin are o medie de fix 2 goluri încasate per meci. Totuși, a reușit să marcheze minim un gol în 13 din ultimele 15 meciuri oficiale.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Metaloglobus vs Miercurea Ciuc
Pronostic:
1X
Cota
1.26
Borussia Dortmund vs Fortuna Dusseldorf
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.73
Cota finala: 2.18
Profit: 11.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro