Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

Prieteni, am ajuns la pasul cu numărul 5 de la proiectul piramidal, iar cota pe care o vizăm astăzi, conform planului, este 2.00. Am două meciuri în vizor care îmi plac și care, combinate pe același bilet, ne dau exact valoarea pe care o căutăm.

FC Basel vs Sion (duminică ora 17:00)

cota2.ro

Cele două echipe traversează perioade diferite din punct de vedere al formei. Dacă Basel a acumulat 4 victorii și este neînvinsă în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, Sion vine după 4 eșecuri consecutive pe teren străin, în care a încasat, de fiecare dată, minim 3 goluri). Cea mai recentă victimă a lui Basel pe propriul teren a fost chiar liderul Young Boys, de care a dispus cu un categoric 3-0.

  • Din ultimele 8 vizite pe St Jakob Park, Sion s-a întors cu un singur punct, luând-o pe cocoașă de 7 ori și acumulând 20 de goluri în traistă în acest interval.
  • Sion nu a câștigat niciuna din ultimele 18 partide directe de campionat, în care Basel s-a impus de 15 ori

Sparta Rotterdam vs Heracles Almelo (duminică ora 17:45)

Mergem în Olanda pentru cel de-al doilea meci de pe bilet, unde mizăm pe goluri la meciul dintre Sparta Rotterdam și Heracles. Cu 24 de puncte acumulate până acum, Heracles a strâns cu unul mai mult decât avea anul trecut după 15 etape și cu 6 mai mult decât acum 2 ani. Sparta Rotterdam este o echipă care pare să își depășească de multe ori condiția când evoluează pe propriul teren, drept urmare 66% din golurile marcate în acest sezon au venit pe propriul teren.

  • 3.47 este media de goluri per meci pentru Sparta Rotterdam, iar 12 din cele 15 meciuri disputate în acest sezon au produs minim 3 goluri (80%)
  • 3.4 este media de goluri per meci pentru Heracles
  • ambele echipe au o medie de goluri per meci mai mare decât media campionatului (3.31)
  • Ultimele 5 partide directe au livrat overul
  • belgianul Cyriel Dessers (Heracles) este top-scorerul campionatului cu 11 reușite

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Basel vs Sion
Pronostic:
1
Cota
1.36
Sparta Rotterdam vs Heracles
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro