Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.83

BETANO

Mergem înainte tot așa..ușor-ușor cu Pasul 2 al proiectului piramidal și jucăm astăzi o cotă de 1.80 formată din 3 meciuri din Champions League...este adevărat, personal consider că 3 meciuri sunt cam multe pentru o cotă de 1.80, dar vă respect dorințele de a selecta „cât mai safe”.

Ajax a înscris minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri disputate în Champions League și astăzi are nevoie de un egal cu Valencia pentru a se califica în primăvară. În meciul tur, Ajax s-a impus cu 3-0 pe Mestalla.

cota2.ro

Tot de un egal are nevoie și Liverpool pentru a se califica în optimi, în vreme ce pentru Salzburg există doar varianta victoriei astăzi în fașa campioanei Europei. Gazdele vor fi nevoite să atace, iar Liverpool este letală pe contre.

În condițiile în care Ajax și Valencia au meci direct, Chelsea nu depinde de jocul rezultatelor și are calificarea în mână, dar pentru acest lucru victoria în fața codașei Lille este obligatorie. 7 goluri au încasat francezii în cele 2 deplasări din acest sezon de Champions League.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ajax vs Valencia
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Salzburg vs Liverpool
Pronostic:
X2
Cota
1.26
Chelsea vs Lille
Pronostic:
1
Cota
1.21
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro