Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.75

NetBet

Shakhtar Donetsk - Atalanta

Meci foarte important pentru ambele formatii deoarece echipa care castiga poate ajunge in optimile Ligii Campionilor. Bine, Atalanta are nevoie si de putin ajutor din partea celor de la Manchester City. Ma astept la un meci spectaculos, cu multe faze de poarta si ceva cartonase. Arbitrul partidei e F. Zwayer si ma astept sa lase jocul sa mearga de multe ori. Eu cred ca portarii vor avea de munca in seara asta.

cota2.ro

Atletico Madrid - Lokomotiv Moscova

Lokomotiv Moscova o sa joace pentru palmares aceasta partida deoarece este eliminata insa Atletico are nevoie de succes pentru a fi sigura ca merge in optimi. In ultimele 3 confruntari directe, Atletico a invins-o pe Lokomotiv la suturi pe poarta la un handicap de -4 ceea ce denota faptul ca spaniolii vor ameninta grav poarta rusilor.

Olympiacos Pireu - Steaua Roșie Belgrad

Duel pentru locul 3 intre Olympiakos si Steaua Rosie. Daca sarbii se multumesc cu un egal, grecii au nevoie de succes pentru a prinde primavara europeana. In tur s-au faultat de 33 de ori si nu era meci decisiv. Cred ca astazi o sa avem multe intreruperi ale jocului, mai ales ca la centru e D. Orsato, un arbitru care acorda usor cartosane si fluiera fault la aproape orice contact.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Shakhtar Donetsk vs Atalanta
Pronostic:
Peste 9 suturi pe poarta (Asiatice)
Cota
1.59
Atletico Madrid vs Lokomotiv Moscova
Pronostic:
Atletico Madrid -3 suturi pe poarta (Handicap Asiatic)
Cota
1.43
Olympiacos Pireu vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Peste 27 faulturi (Asiatice)
Cota
1.65
Cota finala: 3.75
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro