Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.83

BETANO

Prieteni, surpriza de ieri de la Amsterdam ne-a mai distrus o piramidă, mergem la următoarea...adică eu merg mai departe, nu știu ce faceți voi :)

Pentru azi voi juca primii doi pași deodată, pentru că oferta permite acest lucru. Așa că voi combina meciurile pe același bilet.

cota2.ro

PASUL 1 Wigan vs West Brom

Wigan primește vizita liderului din Championship într-o formă execrabilă: nu a mai câștigat în ultimele 8 etape, iar din ultimele 6 a cules un singur punct. Echipa antrenată de Slaven Bilic a măturat pe jos etapa trecută cu Swansea (5-1) și a ajuns la 6 victorii consecutive, iar azi sunt șanse mari să devină agentul 007.

PASUL 2 - Șahtior vs Atalanta

Atât Șahtior Donetsk cât și Atalanta păstrează șanse de calificare, dar Atalanta are neapărat nevoie de victorie. E greu să ne pronunțăm asupra eventualei câștigătoare a acestui meci, însă atenția mea este îndreptată spre capitolul goluri. Ambele echipe au opțiuni decente în atac, înscriind de fiecare dată în ultimele 4 etape de Champions League, însă la capitolul defensivă...stau rău...2 este media de goluri primite de Sahtior în această ediție de Champions League, iar Atalanta e la 2.4.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wigan vs West Brom
Pronostic:
2
Cota
1.57
Șahtior vs Atalanta
Pronostic:
3-5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 2.83
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro