Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 2.90

BETANO

Universitatea Craiova - FC Voluntari

Universitatea Craiova nu-si permite pasi gresiti in acest meci si ma astept la o victorie destul de clara. Cei din Voluntari vin dupa o prestatie buna pe teren propiu cu Viitorul insa pe Oblemenco se castiga foarte, foarte greu. Universitatea a cazut pe 4, iar FCSB are un meci mai putin jucat, acela fiind meciul cu Voluntari in care ma astept ca FCSB sa obtina cele 3 puncte, iar acest lucru ar face ca Universitatea sa ajunga pe 5 si sa tremure putin pentru Play-Off. Cred totusi ca acest lucru nu o sa se intample si consider ca cele 3 puncte vor ramane astazi in banie.

cota2.ro

Real Sociedad - FC Barcelona

Barcelona vine dupa succesul cu Inter din UEFA Champions League, acolo unde a folosit multe rezerve. Messi e la capacitate maxima si asta le poate da fiori celor de la Sociedad care au facut meciuri bune pe teren propriu impotriva Barcelonei. Si ca o paranteza, Barcelona, in ultimii 10 ani, a suferit cel mai mult pe San Sebastian. Barcelona are miercuri El-Clasico cu Real Madrid si o infrangere azi ar atinge putin moralul jucatorilor. Ma astept ca Barcelona sa scoata cel putin 1 punct astazi.

FC Liverpool - FC Watford

Liverpool merge ”ceas” atat in Champions League, cat si in Premier League. ”Cormoranii” au prelungit intelegerea cu Klopp pana in 2024, au prelungit contractul lui Milner, au anuntat transferul lui Minamino de la Salzburg, iar asta arata ca toate-s bune si frumoase pe Anfield. Watford incaseaza foarte multe goluri si are sanse mari sa plece astazi din deplasarea de la Livepool cu ”tolba plina”. La ce atac are Liverpool si ce joc organizat nu cred ca oaspetii vor scapa fara minim 2 goluri primite.

Academica Clinceni - FC Botoșani

Academica Clinceni a dat semne de viata etapele trecute cand au reusit sa scoata puncte importante cu echipele bune ale campionatului. Botosaniul vine dupa victoria cu CFR Cluj, iar moralul jucatorilor este la maxim. O victorie la Clinceni, cumulata cu o victorie acasa impotriva lui Dinamo ar spori sansele la accederea in Play-Off pentru moldoveni si ar avea o vacanta linistita. Oaspetii au si sete de revansa dupa ce Academica Clinceni a castigat duelul din optimile Cupei Romaniei. Ma astept ca cei de la Botosani sa marcheze cel putin o data azi.

Fortuna Düsseldorf - RB Leipzig

RB Leipzig joaca un fotbal foarte bun si mult mai ofensiv de la venirea lui J. Nagelsmann. Acestia au un moral foarte bun dupa ce s-au calificat in optimile Ligii Campionilor de pe primul loc din grupa si stau excelent in clasamentul din Bundesliga. Fortuna a facut multe surprize pe teren propriu insa in ultimul timp, impotriva echipelor mari se cam face de ras. Gazdele au 2 jucatori pe care nu pot conta si vreo 9 incerti ceea ce e extraordinar de mult. Eu cred ca Leipzig o sa castige acest meci insa eu prefer sa aleg o varianta mai safe la acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.32
Real Sociedad vs FC Barcelona
Pronostic:
X2
Cota
1.20
FC Liverpool vs FC Watford
Pronostic:
FC Liverpool marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.20
Academica Clinceni vs FC Botoșani
Pronostic:
FC Botoșani marcheaza
Cota
1.22
Fortuna Düsseldorf vs RB Leipzig
Pronostic:
RB Leipzig castiga minim o repriza
Cota
1.25
Cota finala: 2.90
Profit: 19.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro