Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.74

BETANO

FC Lugano - BSC Young Boys Bern

Lugano e o echipa mediocra pe teren propriu, iar Young Boys se lupta de la distanta cu Basel pentru titlu. In etapa precedenta a fost derby-ul dintre cele 2, Basel invingand clar la scor de forfeit. Lugano nu a mai invins-o pe Young Boys pe propriul teren din 2002 si nici azi nu cred ca o vor face. Cu doar 3 goluri marcate pe teren propriu in acest sezon e greu sa emiti pretentii intr-un asemenea meci. Daca Lugano a incurcat-o pe Dinamo Kiev in incercarea acesteia de a merge in optimile Europa League, Young Boys a ratat calificarea pe terenul celor de la Rangers, iar astfel se vor axa doar pe campionat.

cota2.ro

FC Luzern - FC Basel

Luzern e o echipa care lupta pentru a evita retrogradarea in acest sezon, iar Basel trage tare pentru a obtine un nou titlu. In ultimele 16 dueluri directe, Luzern a reusir doar o singura data sa o invinga pe Basel, insa si acea victorie a fost una extrem de muncita. Diferenta dintre cele 2 echipe, in acest moment, e una colosala si nu cred ca gazdele vor obtine mare lucru. In ultimele 5 etape, Luzern a inregistrat numai infrangeri, in timp ce Basel aduna doar victorii si castiga grupe de Europa League. Nu am dubii si cred ca Basel o sa castige acest meci.

Viitorul Constanța - FCSB

”E un derby”!!! Asa cum a zis chiar Gica Hagi. Viitorul arata slab insa dupa parerea mea. S-a cam chinuit in ultimele partide ca sa adune puncte, in timp ce FCSB chiar si-a dominat adversarii. Pentru FCSB urmeaza inca un derby dupa acesta, iar cu 2 victorii ar incheia anul destul de bine pe plan intern, avand in vedere ca au ”poposit” putin si pe ultima pozitie. Nu cred ca Viitorul poate castiga aceasta deoarece diferenta dintre cele 2 echipe nu mai este aceeasi. Hagi ramane insa la fel de setat pe succese si oricand poate realiza surprize. Eu o sa merg pe mana FCSB-ului la acest meci, cu gandul ca o sa scoata cel putin 1 punct.

Celtic Glasgow - Hibernian FC

Celtic lupta de la distanta cu Rangers pentru titlu in Scotia, insa ambele merg bine si in Europa League, calificandu-se in primavara europeana. Celtic a jucat cu echipa a doua la Cluj si asta s-a vazut. Azi insa vor victoria impotriva celor de la Hibernian, echipa care nu a cunoscut victoria pe Celtic Park in ultimii 9 ani. Daca stau bine si ma gandesc, in ultimii 14 ani au castigat doar o singura data pe acest teren. Celtic are doar victorii pe teren propriu in acest sezon si o medie de minim 3 goluri marcate pe meci. Cei de la Hibernian stau foarte prost, iar media golurilor incasate in deplasare trece de 2. Nu cred ca victoria le poate scapa baietilor lui Neil Lennon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Lugano vs BSC Young Boys Bern
Pronostic:
X2
Cota
1.27
FC Luzern vs FC Basel
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Viitorul Constanța vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.45
Celtic Glasgow vs Hibernian FC
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.74
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro