Ponturi Borussia Dortmund vs RB Salzburg

BETFAIR SPORTSBOOK

Biletul zilei poate fi completat de pariori cu o selecție cu destul de multe șanse de câștig. Borussia Dortmund nu a avutu sezon foarte bun, dar aventura europeană poate fi continuată după calificarea dramatică obținută acum două săptămâni la Atalanta. Problemele lui Dortmund izvorăsc din compartimentul defensiv, iar faptul că din ultimele 23 de meciuri oficiale disputate în acest sezon, doar 4 au fost terminate fără gol primit, putem trage concluzia că există posibilități ce pot fi exploatate de trupa din țara vecină.

Salzburg a marcat nu mai puțin de 12 goluri în ultimele 3 meciuri. Austriecii au marcat de fiecare dată în 13 din ultimele 15 deplasări, dar au și primit gol în 10 dintre acestea, caz în care am putea avea așteptări de goluri!

cota2.ro

800 de Euro sunt disponibili la ora 9 dimineața pe cota 1.80 a selecției ambele marchează din Betfair Exchange și sunt convins că nicăieri nu se poate obține o cotă mai mare pe acest pariu single.

Vă recomand să vă deschideți chiar acum un cont nou la Betfair prin butonul de mai jos și să urmăriți tutorialele mele video din secțiunea Tutoriale pentru a învăța cum să câștigați bani foarte ușor și rapid folosind serviciul de exchange betting.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs RB Salzburg
Pronostic:
ambele înscriu
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro