Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.85

BETANO

FC Porto - CD Tondela

Porto e pe urma celor de la Benfica chiar daca avansul este unul destul de mare. Tondela nu cred ca poate emite mari pretentii in aceasta deplasare. Diferenta dintre cele 2 echipe e uriasa si ma astept ca Porto sa speculeze orice faza. Cred ca e un pariu foarte bun pentru primul pas al piramidei.

cota2.ro

SV Darmstadt 98 - VfB Stuttgart

Lupta crancena pentru promovare in Bundesliga 2. Stuttgart poate urca pe pozitia a doua, la doar 2 puncte de primul loc daca o invinge astazi pe Darmstadt. Ma astept la goluri multe si eu cred ca diferenta o pot face jucatorii cu experienta ca Mario Gomez, Gonzalo Castro sau Holger Badstuber. Cred ca X2 e cea mai ok alegere la aceasta partida.

Cagliari Calcio - SS Lazio Roma

Completez Pasul 2 al Piramidei cu un super meci din Serie A care se joaca in aceasta seara. Cagliari, revelatia sezonului, da piept cu singura echipa care a invins-o pe Juve in acest sezon, Lazio. Echipa lui Simone Inzaghi merge foarte bine in campionat si cred ca o sa vedem un meci spectaculos, cu multe goluri.

CFR Cluj - Astra Giurgiu

La Pasul 3 de la Piramida am oscilat intre mai multe variante insa am ales sa merg pe victoria CFR-ului, in ciuda faptului ca Astra merge ”ceas” in aceasta perioada. Odata si odata acest sir de victorii o sa se termine, iar azi, CFR-ul vrea sa-si ia revansa dupa esecul din tur, vrea sa castige pentru Culio, care a ales sa se retraga si consider ca au o echipa echilibrata si valoroasa. Astra e o echipa buna insa consider ca CFR Cluj, jucand si pe teren propriu, o sa se impuna, mai ales ca stadionul se anunta a fi unul plin pentru mijlocasul argentinian care a ales sa se retraga.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs CD Tondela
Pronostic:
1
Cota
1.20
SV Darmstadt 98 vs VfB Stuttgart
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Cagliari Calcio vs SS Lazio Roma
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.20
CFR Cluj vs Astra Giurgiu
Pronostic:
1
Cota
1.62
Cota finala: 2.85
Profit: 18.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro