Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Astra Giurgiu

BETANO

CFR Cluj și Astra Giurgiu închid etapa a 21 a Ligii 1 2019/2020 luni, de la ora 20:00, cu meciul în care e pus în joc statutul de lider al competiției interne.

IA ACUM BONUSUL 100% PÂNĂ LA 500 DE LEI

Oaspeții au 40 de puncte, clujenii au strâns 38, iar partida din Gruia va fi ultima pentru Emmanuel Culio, mijlocașul ardelenilor.

cota2.ro


CFR - Astra, echipele probabile:


  • CFR: Arlauskis - Peteleu, Burcă, Vinicius, Camora - Itu, Hoban, Djokovic - Pereira, Rondon, Costache
  • Astra: Lazar - Graovac, Tamaș, Dima, Radunovic - Enache, Simion, Crepulja, V. Gheorge - Budescu, Răduț


Pariază aici la cote cu marjă zero pe CFR - Astra


  • Absență importantă: Denis Alibec este suspendat și nu a făcut deplasarea la Cluj. De la gazde lipsește fundașul central Cestor, de asemenea suspendat.
  • CFR vine după calificarea europeană, 2-0 cu Celtic, dar tradiția acestui sezon spune că trupa din Gruia nu câștigă meciurile pe care le joacă imediat după o partidă europeană.
  • Astra a ajuns lider cu opt victorii consecutive în Liga 1, în timp ce Clujul a strâns doar două victorii în ultimele cinci runde din campionat.
  • CFR, redutabilă pe teren propriu: nouă victorii și un egal are campioana en-titre în Liga 1, golaverajul fiind impresionant, 27-2.
  • Over-ul apare din ce în ce mai greu: deși e o echipă ofensivă, Astra are patru meciuri de under 2.5 în ultimele cinci, iar CFR-ul a scos over-ul în doar două dintre ultimele cinci ocazii.
  • Ultimele patru meciuri directe, inclusiv o dublă în Cupa României, au adus nu mai puțin de 18 goluri. Asta înseamnă o medie de 4.5 goluri / meci.
  • Arbitrul meciului, Istvan Kovacs, a acordat 63 de cartonașe galbene și patru cartonașe roșii în cele 10 meciuri pe care le-a condus în acest sezon în Liga 1.
  • În lipsa lui Alibec, Constantin Budescu (cotă 3.85 la gol marcat) e marea speranță a Astrei. În topul cotelor, e depășit de nu mai puțin de opt jucători de la CFR, în frunte cu Omrani, Culio, executantul penalty-urilor, și Lacina Traore.
  • Este, de asemena, meciul celor mai bune apărări din Liga 1. CFR a primit doar 16 goluri, în timp ce Astra a încasat 18, dar doar unul în ultimele cinci partide în Liga 1.

IA ACUM BONUSUL 100% PÂNĂ LA 500 DE LEI

Astra Giurgiu a ajuns liderul ligii 1 după o serie formidabilă de 8 victorii consecutive, dar vreau să subliniez că Bogdan Andone a jucat excelent din punct de vedere tehnico-tactic, lăsând posesia adversarilor în majoritatea meciurilor și exploatând abilitățile de contra-atac ale jucătorilor pe care îi are la dispoziție. Nu e de mirare în acest caz că în 7 dintre aceste 8 victorii, toți adversarii Astrei au beneficiat de minim 5 cornere pe meci. La același scenariu mă aștept și în meciul cu ocupanta locului secund, mai ales că CFR Cluj are cel mai productiv atac din Liga 1 și în general produce cornere!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Astra Giurgiu
Pronostic:
CFR Peste 5.5 cornere
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro