Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.16

BETANO

Prieteni, vă propun un bilet pentru astăzi cu meciuri din fotbal dar și din baschet.

Barcelona este una dintre favoritele acestui sezon la câștigarea Euroligii la baschet masculin, iar astăzi primește vizita lui Asvel Lyon, echipă cu rezultate slabe în deplasare, bifând o singură victorie din 6 meciuri și aceea la limită, după prelungiri. Barcelona are 5 victorii din 6 meciuri disputate pe propriul teren în Euroligă și vrea să facă uitat cât mai repede singurul eșec, destul de categoric de altfel, suferit în fața lui CSKA Moscova. Sincer...cred că vom asista la o victorie la diferență double-digit a catalanilor.

cota2.ro

Rămânem tot în Spania unde aruncăm o privire pe meciul lui Real Madrid, care primește vizita lui Milano. Realul are un bilanț imaculat pe propriul teren, cu 8 victorii din 8, în timp ce Milano vine după 4 înfrângeri consecutive. Prea multe nu ar fi de spus, cifrele vorbesc de la sine: Real Madrid are 12 victorii consecutive în partidele directe cu Milano, iar 10 dintre ele au fost la o diferență de minim 6 puncte. Și aici prevăd o victorie la minim 10 a Realului, dar pentru siguranță mizez pe linia de minim 6.

Trecem la fotbal și nu avem cum să nu ne aruncăm privirea pe meciul de top din această seară din Bundesliga unde Borussia Dortmund primește vizita liderului RB Leipzig. La ce altceva ne putem gândi în afară de goluri? Dortmund a marcat minim 2 goluri în 23 din ultimele 24 de partide jucate acasă, în timp ce Leipzig e ON-FIRE, cu minim 3 goluri marcate în ultimele 6 etape consecutiv! S-au marcat minim 3 goluri în 11 din ultimele 12 deplasări ale lui Leipzig, la fel ca în 9 din ultimele 10 meciuri disputate de Dortmund pe Signal Iduna Park.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Asvel Lyon
Pronostic:
Barcelona -8.5 Handicap
Cota
1.42
Real Madrid vs Milano
Pronostic:
Real -5.5 HA
Cota
1.39
Borussia Dortmund vs RB Leipzig
Pronostic:
GG3+
Cota
1.60
Cota finala: 3.16
Profit: 21.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro