Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 2.74

BETANO

Baieti, astazi incerc sa termin aceasta piramida si zic eu ca am ales atent meciurile pe care o sa ma bazez. La Pasul 5 am ales sa joc Easy Money deoarece imi era dificil sa risc pe o cota foarte mare.

SC Freiburg - FC Bayern München

cota2.ro

Bayern poate urca in clasament si se poate apropia de echipele fruntase daca castiga astazi in fata celor de la Freiburg. Gazdele au o echipa interesanta si care a obtinut rezultate importante si a facut foarte multe surprize. Consider totusi ca diferenta dintre cele 2 echipe e una destul de mare, iar Bayern cu Lewandowski, Coutinho, Gnabry, Muller si Perisic mi se pare o echipa foarte greu de infrant. O sa iau la acest meci, ca si pronostic Easy Money, ”Pauza sau Final 2”.

CF Monterrey - FC Liverpool

Trecem la cel de-al doilea meci si anume partida pe care Liverpool o sustine in semifinale la Mondialul Cluburilor in fata mexicanilor de la Monterrey. Stim prea bine ca Klopp isi doreste mult acest trofeu, iar diferenta dintre cele 2 echipe e astronomica. Cu trio-ul Mane-Firmino-Salah, Liverpool ar trebui sa marcheze de cel putin 3-4 ori in aceasta partida. Ca si pronostic Easy Money pentru acest pas am mers pe varianta ”Pauza sau Final 2”.

Heart of Midlothian - Celtic Glasgow

Celtic e pe primul loc in Scotia, dar in coaste ii sufla Rangers, asa ca nu pot sta deloc linistiti. Gazdele joaca un fotbal jalnic in acest moment, fata de ce au aratat in alte sezoane cand au produs si surprize. Diferenta e uriasa si ma astept ca cei de la Celtic sa se impuna lejer in aceasta partida. Asa cum am specificat, acest pas il combin din variante Easy Money, iar aici am ales sa merg pe ”Celtic Glasgow castiga minim o repriza”.

La Pasul 6 nu mi-a fost foarte greu sa aleg deoarece am vazut in fata ”EL CLASICO”, iar meciul se anunta a fi unul foarte interesant si destul de incins.

FC Barcelona - Real Madrid

”El Clasico” isi consuma astazi inca un episod, iar acest duel ma astept sa fie unul foarte tare. Real Madrid joaca destul de bine insa are probleme mari in defensiva si nu cred ca o sa scape fara gol in acest meci. Eden Hazard e accidentat si nu cred ca o sa joace, iar Bale, stim prea bine ce chef are sa joace pentru Real. Rodrygo si Vinicius sunt sperante care au confirmat insa intr-un asemenea meci e greu. Griezmann e la primul sau ”El Clasico” si ma astept sa faca o figura frumoasa. L-am vazut in meciuri si e extrem de muncitor. Coboara foarte mult si ajuta faza de aparare, iar apoi ajuta mult mijlocasii la constructie. Messi si Suarez sunt arme letale si nu m-ar mira daca ambii ar marca. Eu o sa merg azi pe mana ”catalanilor” deoarece mi se par o echipa mult mai buna si joaca si pe teren propriu in fata a aproape 100.000 de oameni.

La ultimul pas am gasit meciul lui Juventus care da o lupta serioasa pentru titlu, Inter si Lazio intrand in acest duel. Sampdoria este gazda acestei partide unde Cristiano Ronaldo poate straluci din nou.

UC Sampdoria - Juventus Torino

Asa cum am specificat si in descriere, Juventus are de tras daca vrea sa obtina un nou titlu de campioana. Inter si Lazio sunt acolo sus insa echipe precum AS Roma sau Atalanta pot incurca socotelile acestora. Sampdoria nu merge deloc bine in acest moment unde ”a aterizat” pana pe locul 16 dupa victoria in fata celor de la Genoa. Sa nu uitam ca etapa trecuta cei de la Sampdoria ocupau loc de retrogradare ceea ce nu prea ii da mari sanse in fata ”Batranei Doamne”. Eu cred ca Ronaldo, Dybala si Higuain vor contrui linia de atac, iar daca am anticipat corect, ma astept ca Juventus sa castige partida. La acest meci merg pe mana Campioanei si cred ca sunt in stare sa castige minim o repriza.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SC Freiburg vs FC Bayern München
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.15
CF Monterrey vs FC Liverpool
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.14
Heart of Midlothian vs Celtic Glasgow
Pronostic:
Celtic Glasgow castiga minim o repriza
Cota
1.15
FC Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
FC Barcelona castiga minim o repriza
Cota
1.40
UC Sampdoria vs Juventus Torino
Pronostic:
Juventus Torino castiga minim o repriza
Cota
1.30
Cota finala: 2.74
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro